Completează formularul și înscrie-te în campania „În jurul lumii cu VIVO!”

Bucură-te de o experiență unică la VIVO! Cluj-Napoca! Țintește cât mai departe cu un avion de hârtie și poți câștiga bilete de avion spre orice destinație din lume sau o vacanță de vis! Înscrie-te folosind formularul de mai jos, ia-ți licența de pilot de vacanță și mergi în calificări pe 17 noiembrie! Apoi joacă în marea finală din 18 noiembrie, pentru o vacanță de neuitat!

Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este importantă pentru noi, prin urmare, acordăm o atenție deosebită protejării vieții private a persoanelor care ne transmit date cu caracter în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (denumit în continuare “GDPR”). În calitate de organizator, ne obligăm să prelucrăm datele pe care ni le-ați furnizat exclusiv în scopul desfășurării campaniei, în temeiul art. 6 alin. 1 lit. b) din GDPR. Aceste date vor fi dezvăluite doar personalului autorizat cu atribuții în desfășurarea campaniei, din cadrul societății Polus Transilvania CI SA și a partenerilor campaniei, respectiv societățile CBRE Real Estate Consultancy SRL, Turkish Airlines și Tui Travel Center Cluj. Pentru mai multe informații cu privire la modalitatea în care prelucrăm datele dvs. personale, vă rugăm să accesat Regulamentul de desfășurare al campaniei și Politica nostră de confidențialitate. Prin înregistrarea datelor dvs. personale vă asumați că ați lecturat și ați înțeles aceste prevederi.

Sunt de acord cu postarea numelui meu pe pagina de internet a campaniei www.vivo-cluj.com în vederea identificării mele în cadrul seriilor de desfășurare ale concursului. (În cazul în care refuzați să vă exprimați consimțământul pentru publicarea numelului dvs. în calitate de participant în seria în care ați fost repartizat, veți fi identificat în tabel de pe site-ul nostru prin intermediul numărului de înregistrate în concurs)

Sunt de acord ca, în ipoteza în care voi fi desemnat câștigător al campaniei “În jurul lumii cu VIVO!”, Polus Transilvania Companie de Investiții SA să folosească următoarele mele date cu caracter personal: numele, localitatea de proveniență, imaginea (fotografia şi materialele filmate cu mine) în calitate de câştigător, în vederea realizării de materiale video și/sau audio în scopuri publicitare. Acest acord poate fi revocat oricând, fără a fi afectată calitatea de câștigător al campaniei, prin trimiterea unui e-mail cu această solicitare la adresa MARKETING_CLUJ@VIVO-SHOPPING.COM.

Sunt de acord ca datele mele personale să fie prelucrate în scopul transmiterii de către Polus Transilvania CI SA de comunicări comerciale, respectiv informații cu privire la campaniile de marketing, pentru a primi informaţii legate de evenimentele şi promoţiile viitoare: prin SMS, prin e-mail
(Poți oricând să te răzgândești, printr-o simplă solicitare pe mail la adresa marketing_cluj@vivo-shopping.com sau prin selectarea opțiunii de dezabonare din cadrul mail-urilor pe care ți le vom trimite.)